Kunsten at skrive en sundheds-blog…

20140402-225317.jpg

… der hverken lyder frelst, selvhøjtidelig eller bare virkelig irriterende. Eftersom jeg selv har tabt mig 30 kilo, ved jeg efterhånden hvad der virker for mig. Det vil jeg rigtig gerne dele med jer.

Det at skrive en sundheds-blog er dog lidt udfordrende. Personligt får jeg selv lidt ondt i maven af sådan nogle oh-so-freakin-happy-love-youself-selvhjælps-guruer, og jeg vil derfor gøre alt hvad der står i min magt for ikke at ende i den grøft (hvis jeg gør så sig lige til).

Livet er nemlig mere end picture perfect Instagram billeder. Mit er. Det er de knap så sjove dage, jeg også synes der er interessante. Hvad er det der gør at du kommer ned og træner når der er absolut ingen motivation er at spore? Hvordan ændrer du dit negavtive selv billede? Det er der det virkelig rykker.

Jeg vil selvfølgelig også komme ind på emner der handler om træning og mad. Derudover vil jeg også skrive om bæredygtig sundhed og det at have en travl hverdag OG leve sundt. Sådan rimelig realistisk.

Jeg kan derfor ikke hjælpe nogen med at tabe fem kilo på en uge, suppe-kure eller andet sjovt, da jeg selv tror at det er okay at ting tager tid og at nyde det der er undervejs.  Jeg kan dog garantere en ærlig og selv ironisk sundheds-blog, der nok er rimelig nede på jorden (man er vel fra Jylland).

Jeg kan mærke det bliver godt.

Nina

P.S. Det er mig på billedet og ikke en random lady!

 

 

 

 

Advertisements

8 thoughts on “Kunsten at skrive en sundheds-blog…

 1. Hvor er det skønt med en blog skrevet af en kvinde som dig, der i en ung alder har mærket overvægt på egen krop og også taget skeen i den anden hånd.
  Mange har altid været slanke og gradvist gjort mere ud af træning og ernæring, flere har også tabt sig mange kilo – men først et stykke forbi de 30 eller 40 år. Der er virkelig et ekko i blog-landskabet lige på det felt hvor du nu træder til!
  Glæder mig til kommende indlæg – og især en udredning af hvad du specifikt mener med “bæredygtig sundhed”. Bæredygtighed er jo efterhånden et begreb der stødt mister sin troværdighed eftersom det bliver brugt af alle, om alt, uanset kontekst.

  God skrivelyst og masser af livsglæde herfra

  Astrid

  • Tusind tak Astrid!
   Ja for filan. Med bæredygtig sundhed mener jeg selvfølgelig det samme alle andre gør, men også det paradoksale i at ville det i og åh så godt, og samtidig være i krig med sig selv!!
   Masser energi herfra!

 2. Kære Nina. Tillykke med din blog, som jeg glæder mig at følge……jeg har selv været igennem et stort vægttab 35 kg og det er virkelig en stor transformation! jeg fik livsglæde og selvtilliden tilbage, men mest af alt gav det mig en dejlig følelse af FRIHED:-D frihed til at kunne klæde mig ligesom jeg ville uden muffineffekten( her mener jeg uden at ligne en muffin i papir, hvor det hele vælter ud over kanten – her hvor bæltet sidder i et par slimjeans ) MEN, nu har jeg taget en del på igen og er atter, endnu engang blevet bevidst om, at det at holde sig sund,slank, og ikke mindst stærk, ikke kun er et mål som skal opnåes, men i særdeleshed også holdes. Så jeg arbejder på sagen og nyder min process med glæde og tålmodig, for uden det, lykkedes det ikke……

  Pøj med din blog – og klap dig selv på skulderen – DU er sej og meget smuk

  Nina Simone

 3. Du har så ret i det med at ting godt må tage tid – for mig er det nødvendigt hvis body, mind and soul skal følges nogenlunde ad!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s