ARG!

Jeg har en tendens til at sætte gang i grænseoverskridende projekter. Mit nye projekt er, at jeg til denne blog skal have taget billeder. Træningbilleder. I ved dem man normalt ser super-trænede-sixpack-mennesker får taget.

Tre gode grunde til at lade være:

– Jeg har ikke den famøse sixpack

– I’m scared shitless for hvad andre tænker

– ARG!

Angstprovokerende ja, men jeg gør det. Lige så meget fordi jeg synes jeg savner nogle flere “hverdagssunde” billeder af hvordan man i virkeligheden ser ud. Altså når man ikke er på evig diæt og er væskeudtømt (som man ellers er op til at have taget billeder).

Imorgen ringer jeg til fotografen.

God help me!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s