Før/efter

20140403-104748.jpg

Det er så mit før/efter billede.
Det er 30 kilo siden! Vildt at tænke på. Jeg er så stolt. Mest af at jeg har formået at ændre mine evigt negative tanker omkring mig selv. Jeg har før brugt enorme mængder af tid på at fortælle mig selv jeg ikke var god nok, jeg var grim, tyk, uduelig! Jeg kan da stadig have dårlige dage, men slet ikke i nærheden af det jeg gjorde før! Uden at det lyder som hokus pokus, så begyndte ting at ændre sig for mig da jeg kunne se det gode i mig og behandle mig selv ordentlig! Det samme gjorde min krop og vægt. Halla-hippie but true!

Det handler om at finde sin egen vej! At stole på man er god nok og fortjener det bedste af det bedste!

Advertisements

8 thoughts on “Før/efter

 1. Flot krop, indeed! Jeg har det meget på samme måde som dig: Vi skal passe på omverdenen, være gode mod natur, miljø og andre mennesker. Men jeg har samme problem med at være god ved mig selv. Jeg glæder mig til at læse med, og til at du forhåbentlig kan give mig og andre nogle gode råd med på vejen. Måske især til hvordan man virkelig får skudt sig selv igang og holder ved. For det er da i hvert fald mit, og sikkert mange andres, største problem. At få det gjort og holde ved.

  • Tak! Det er det sværeste, oftest fordi før man overhovedet er gået igang har så skyhøje forventninger til sig selv at projektet failer fra starten. Jeg oplevede at jo hårdere jeg var ved mig selv, jo sværere var det. Jeg græd efter hver træning fordi jeg ikke følte jeg gjorde det godt nok! En dag besluttede jeg at jeg ikke ville have det sådan mere. Det var på tide at lave det om. Istedet for at give mig selv den obligatoriske sviner prøvede jeg med kærlighed, hvilket gav mig mere overskud og lyst til at træne fordi jeg jo var god og stærk!
   En ændring af min tilgang gjorde den store forskel for mig!

 2. Jeg har sagt det på Instagram.. Siger det også lige her: Den krop, den er bare for lækker! Og det lyser ud af den, at den er fuld af selvværd. Du har helt sikkert ret i, at man kommer længst ved at elske sig selv og sin krop for det den er. Respekt respekt respekt. Glæder mig til at læse med her også 🙂

 3. Kære Nina.
  Jeg er så uendelig glad for, at også du selv nu kan se, hvilke fine menneskelige egenskaber du er i besiddelse af, og hvor fint og følsomt et menneske du er, og altid har været.
  Dejligt at du har fundet ro med dig selv, og nu kan elske dig selv. Det fortjener du:-)
  Tillykke med det flotte resultat af din kamp mod kiloene-du ser fantastisk ud.
  Held og lykke med din blog.
  Kærlig hiLsen
  Lone K 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s