Jeg elsker Celestine!

20140408-105113.jpg

Der er sket meget for mig, meget godt. Det er ikke kun mig selv der skal have credit for det! Nogle gange må man gerne rose andre end sig selv, bare engang imellem. Idag er det Celestines tur, for hun er bare fantastisk.

Jeg besluttede mig for et halvt års tid siden, at få en personlig træner. Det var før jeg selv blev fitnessinstruktør, og følte ikke helt jeg havde styr på min træning. Derfor opsøgte jeg Celestine.

Jeg havde forestillet mig, at jeg skulle bare piskes igennem den ene hårde træning efter den anden, og forhåbentlig få den der sixpack jeg altid havde drømt om.

Efter noget tid begyndte mine træningener med Celestine at spidse til. Jeg græd til træning og var dybt ulykkelig og følte mig slet ikke god eller stærk nok. Virkelig øv. Celestine fortalte mig, at det altså handler om det der skete i mit hoved, for jeg var stærk og jeg var slank og jeg var god. Jeg kunne bare ikke se det! Jeg var i sådan en hel hård, kold og argh-lorte-pis-altså periode. Celestine lærte mig så meget, udover et fedt træningsprogram. Hun lærte mig at se hvor stærk jeg er, hvor sej jeg er, og være tilfreds med mig.

Det er noget af en bedrift som ikke engang mine tidligere forsøg med terapi, har kunne hjælpe mig med. Hun er den, der har hjulpet mig allermest til at se jeg egentlig er bomben, og at jeg gør mit bedste!

Igår havde vi en træning, hvor jeg ikke kunne træne nær så hårdt som jeg plejer. Jeg har gigt, hvilket er træls. Sådan rimelig træls. Det kommer i perioder i hofteleddet og lænden, hvilket stjæler min bevægelsesfrihed. Træls, men noget jeg stadig lærer at leve med. Celestine gør det SÅ meget nemmere at være til. Istedet for det blev en rigtig dårlig oplevelse igår (fordi jeg normalt ville slå mig selv oven i hovedet, fordi jeg ikke kunne træne så hårdt som mit hoved gerne ville), så blev det en super god oplevelse af at der er ting jeg kan, og jeg er stærk.

Celestine har evnen til at vende det negative til noget positivt, uden at være irriterende happy 24-7.

Celestine er den sejeste, lækreste, dygtigste og bedste coach i verden.

Tjek hende ud her:

https://www.facebook.com/#!/CelestineMariaJensen

Advertisements

3 thoughts on “Jeg elsker Celestine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s