Breathe!

20140412-195346.jpg

Hold kæft hvor er det svært lige nu.

Jeg har gigt. Sådan noget som kommer i attacks, og angriber hoften og lænden. Det betyder, at der i perioder er ting jeg ikke kan, f.eks. at gå!

Pis. Rigtig lorte pis.

Idag skulle jeg have været til en workshop med Jakob Beerman. Vi skulle nørde teknik i squat, dødløft og bænkpres. Jeg havde glædet mig mere, end jeg glæder mig til min fødselsdag (hvilket er usandsynlig meget)!
Det skete så ikke takket være min gigt.

Det bedste jeg kan gøre er, at fokusere på de ting jeg kan og acceptere at sådan er det lige nu. Være positiv! Det er det bedste, og nok også det jeg har allersværest ved. Følelsen af at være begrænset er bare så svær, når man gerne vil være superwoman.

Så i aften vil jeg øve mig i at trække vejret. Breathe Nina – breathe!

Advertisements

2 thoughts on “Breathe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s