Den om stegesoen

20140414-082656.jpg

Jeg er som sagt en kæmpe fan af mad.
Desuden er jeg helt vildt med en god gammeldags stegeso, også navnet “stegeso” det ligger godt i munden!
Anyways.
Den laver maden for dig, mens du passer resten af verden. Tidsbesparende, vil jeg kalde soen.

Her får i en opskrift på det nemmeste og lækreste mad!

1. Tag en stegeso
2. Put rodfrugter, grøntsager og krydderier (hvidløg, chili, ingefær o.s.v) i bunden af stegesoen.
3. Placer en kylling (i Netto fåes de fritgående til 90kr. – billigt) oven på grøntsagerne og smør den ind i krydderier du elsker.
4. Fyld vand i bunden, så grøntsagerne er dækket.
5. Stil den ind i ovnen i 20-24 timer ved 100 grader.
6. Blend grøntsagerne og vandet.
7. Voila! Den lækreste suppe med kyllinge fond, og helt mørt (så mørt det falder fra hinanden) kylling!

Enjoy!

Advertisements

4 thoughts on “Den om stegesoen

  1. Åh, hvor det lyder godt! Tror nok lige, at det kommer op menuen i løbet af ugen! Havde helt glemt, hvor godt sådan noget er.. Tak for at minde mig om det 🙂

    • Fedt!!! Det er nemlig bare godt, sådan noget langtidsstegt kød og grønt!! Man kan jo også bruge den til at lave f.eks. bagte rødbeder. 90 min. med skræl i en stegeso ved 250 grader! Skræl rødbederne og bland med persille, hvidløg, citronsaft og olivenolie.
      Yum! Min ynglings-salat.
      Tak for at læse med!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s