Jeg er startet på seniorholdet…

20140415-143622.jpg

Igår havde jeg en kamp med mig selv. Mit hoved mente jeg skulle ned og løfte tunge vægte, min krop mente noget helt andet!

Normalt ville hovedet vinde, jeg ville tage ned og træne hårdt, og egentlig fuldstændig ignorere min krops signaler! Det ville resultere i en total følelse af nederlag og øv.

Igår gjorde jeg noget andet. Der var en masse skønne ældre damer i omklædningsrummet, som snakkede højt om hvor meget de elskede deres hold! Senior holdet. Jeg spurgte pænt om jeg måtte være med (lets face it – jeg bevæger mig for tiden som en gammel mormor), og de var SÅ søde og bød mig velkommen.

Det var måske ikke den hårdeste time i mit liv, men det var nok heller ikke det jeg lige havde brug for med gigt i hele corpus.
Det var til gengæld den skønneste, mest livsbekræftende og rørende time. Plus jeg fik bevæget min krop, på en måde den ville være med til!

Da jeg gik derfra var det med dyb taknemlig for den time jeg lige havde delt med de skønne damer. Det var virkelig dejligt.

Det var en god erfaring i at lytte mere til min krop og være mindre i hovedet.

Idag var jeg nede og styrketræne hvilket jeg kunne, og det gik godt! Imorgen skal jeg ned og mødes med damerne igen, og må ærligt indrømme jeg glæder mig!!

Seniorhold ftw ❤️

Advertisements

2 thoughts on “Jeg er startet på seniorholdet…

  1. Jeg kender alt for godt til den følelse. At være begrænset i sin krop, men sindet vil bare derudaf og lytter ikke altid til kroppen. Jeg har et piskesmæld, som i den grad satte en stopper for mine fysiske udfoldelser. Og jeg var bare den største fan af motion, dans mv. – alt med bevægelse. Det tog lang tid for mig at acceptere (kæmper stadig..), at kroppen har sine begrænsninger og ikke altid vil det jeg vil. Det er en svær balance. Går selv på et pilates-hold med seniorer (jeg er 32 år) og det er vildt hyggeligt, men nogle dage ville man altså bare hellere kunne give den max gas som powerwoman og bare squatte derudaf.

    Så dejligt at du fik en positiv oplevelse med senior-holdet og på den vis fik rørt dig uden at gå udover din krops grænse. Og skønt at du deler dine tanker mv. Håber du får en skøn påske.

    Maria.

    • Åh jeg kender! Der er håb forude! Har selv haft piskesmæld efter en ulykke, men mærker det ikke længere. Husk at det er super vigtigt at være stolt af sig selv. Du gør det du kan!
      Rigtig god påske!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s