Mere mad

20140416-083931.jpg

Bare lige en reminder om at mad ikke behøver at være kompliceret for at være sundt.

Min morgenmad igår så sådan ud! Mums.

Advertisements

2 thoughts on “Mere mad

 1. Hej Nina:-) hvor lang tid tog det dig, at tabe 30 kilo? og hvor ofte trænede du? jeg er jo igang med mit vægttab og jeg har det lidt sådan, at jeg ikke rigtig synes noget er rigtig fedt før jeg har tabt mig – MEN det er jo en proces – det ved jeg……..rigtig god påske!

  • Hej!
   Øhm.. Godt spørgsmål! Måske to år, tre måske! Jeg gik aldrig igang med en “nu vil jeg tabe mig – tilgang” jeg havde bare sådan brug for en anden energi i min krop… Det var der jeg fandt ud af at, træning og lækker nærende mad gav mig en anderledes og friskere energi! Jeg trænede til at starte med 3 gange om ugen, så var det så skønt så det blev til 4… Og nu 6 gange. At røre min krop hjælper mig til at mærke min krops behov bedre, også følelsesmæssigt!
   En ting du kan gøre er at lægge mærke til hvad der sker i kroppen. Glem vægttabet et øjeblik. Hvad sker der med dig når du rører dig? Hvilken form for motion kan du bedst lide? Dans, klatring, yoga eller styrketræning. Eller måske en kombination? Selvfølgelig er vægttabet en lækker bonus, men noget der måske kunne hjælpe dig, ville være at flytte fokus på hvad der beriger dig og din krop! Hvornår føler du dig aller mest tilpas… Det var sådan nogle tanker jeg gjorde mig… Hvilket jeg tror også har gjort at jeg har ikke har taget på igen. Håber det giver mening for dig!

   Rigtig god påske ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s