Drop restriktionerne!

20140421-190524.jpg

Det mener jeg af hele mit hjerte!

Jeg har aldrig selv talt kalorier eller kontrolleret mine spisevaner med en plan. Alligevel er det lykkedes mig at tabe mig og blive mere tilfreds med mig selv.

But how?

Hver gang jeg har prøvet at lave restriktioner for mig selv, er jeg før eller siden crashede for vildt, hvilket har resulteret i binge-eating til den helt store guld-medalje!

For mig giver det ikke mening at begrænse sig selv, for begrænsningens skyld. Det giver mening at øve sig i at skabe en bedre kontakt til kroppen. At øge sin kropsbevidsthed, tror jeg er vejen frem.

Så kan man begynde at mærke forskellen på “nu er jeg rigtig sulten” og “nu spiser jeg fordi jeg er ked af det”. På den måde kan man selv vælge det ene eller det andet, og begynde at tage ansvar for sine handlinger og valg!

Istedet for at fokusere på det tallet på vægten, det du ikke må spise eller noget helt tredje. Så prøv og vend den, og tænk på mad som næring, kærlighed og benzin til kroppen.

Mad er og bliver nødvendigt for din krops overlevelse, og du kan lige så godt gøre det til en rar og kærlig oplevelse. Drop restriktioner og spis ordentlig mad af ordentlig kvalitet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s