Nej til madspild

20140428-083046.jpg

Tjek lige de her lækre knækbrød!

De er lavet af pulpen fra juice, hørfrømel, mandelmel og æg.
Du kan evt. putte lidt salt og olie i.

Bag det i 20-25 min. ved 180 grader.

Du får brugt resterne fra din juice og får nogle vildt lækre glutenfri knækbrød!

Mums.

Advertisements

11 thoughts on “Nej til madspild

  1. Pingback: Energi | Nina Qittoora

  2. Hej Nina. Det ser super godt ud. Kan du skrive forhold af de forskellige ingredienser? Jeg er ik så stærk i bare at prøve mig frem :o)

  3. Pingback: Pulp Pizza | Nina Qittoora

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s