Verdens lækreste boller!

20140512-083236.jpg

Jeg elsker boller. Boller med ost. Mums!

De her boller er glutenfri, og der er heller ikke brugt rismel eller boghvede mel. Desuden smager de fuldstændig fantastisk.

Jeg lavede dem en dag efter en gåtur i regnvejr. Boller, regn og te passer bare sammen.

Problemet med mig er, at jeg glemmer og måle hvor meget jeg putter i (jeg skal nok blive bedre), men indtil da så er det ca. tal.
I må lige bære over med mig.

Du skal bruge:
5 gulerødder
1 squash
2 æg
Ca. 100 gr. sesam
Ca. 150 gr. solsikkekerner
Ca. 100 gr. hørfrø
1 tsk. Husk
En smule oliven olie
Salt

Squash og gulerødderne skal rives fint. Put ca. 80 gr. sesam i dejen.
Blend 100 gr. solsikkekerner og 100 gr. hørfrø. Put de blendede hørfrø og solsikkekerner i dejen.
Put de sidste 50 gr. solsikkekerner i dejen.
De to æg puttes i, med Husk og lidt vand. Put også lidt olivenolie og salt i.

Form dem som boller, put resten af sesam på toppen som pynt.
Bag dem først ved 180 grader i 25 min. og derefter ved 160 grader i 20-30 min.

Igen, mine tal er muligvis ikke helt korrekte, så prøv dig frem. Hvis dejen er for tynd så put evt. mere hørfrø i. Hold øje med bollerne i ovnen, da jeg ikke er helt sikker.

Jøsses jeg er en dårlig opskrift-opfinder. Ha!

God bagning!

Advertisements

One thought on “Verdens lækreste boller!

  1. Pingback: Burgeren der gør dig lykkelig! | Nina Qittoora

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s