#abs

20140513-113439.jpg

Vi har alle en sixpack! Nogle har bare lidt mere beskyttelse.

Man skal passe på de ting man elsker ikke?

Drop jagten på den sixpack. Nu.

10 ting der er værd at jage:

1. Mørk chokolade
2. Tunge vægte
3. Eftermiddgslure
4. Timer i naturen
5. Lækker mad
6. Gode veninder
7. Dans
8. Kærlighed
9. Knus
10. Grineflip

Advertisements

2 thoughts on “#abs

  1. Jeg har først i dag opdaget din blog efter billederne og indslaget på insidefitness.dk – og hvor er din blog dog skøn. Alene dette indslag fik mig til at grine (grundet billedet) og påskønne de 10 ting, der er hver at jage. Jeg har selv – lige siden jeg var barn – sammenlignet min træning og kropsbygning med andre. Jeg har i perioder været i helt fantastisk fysisk form, men når jeg tænker tilbage nu, var jeg fuldstændig psykisk udmattet. Jeg havde dumme konkurrencer med veninder om, hvem der inden for en vis periode kunne tabe sig mest, og jeg er i dag holdt op med at se nogle af dem, fordi jeg ved at det første, der vil møde mig ikke er: “lang tid siden, hvordan har du det”?, men i stedet: ” får du stadig trænet?”. Jeg har haft et job, hvor min fysiske form var alpha-omega, men det har også haft indflydelse på, at nu hvor jeg har knap så høj en træningsmængde, tager mig selv i at undskylde – når jeg møder tidligere kolleger – at jeg ikke lige har fået trænet så meget, som jeg burde… Alene sætningen “jeg bør” har sat sig som en barriere, hvor jeg shamer mig selv og gemmer mig væk, hvis jeg ikke lige havde været til crossfit fem gange om ugen. Jeg har meldt mig ud af min lokale crossfitboks. Det var ikke sjovt længere, og jeg kunne genkende det gamle mønster med negativ sammenligning. Nu forsøger jeg at genfinde glæden ved træning, som jeg har haft engang, og den oplevede jeg bl.a. for et par uger siden spontant meldte mig til et løb for at bakke op om en veninde, der skulle samle ind til fordel for et kræftsygt familiemedlem. Distancen var 10 km (det har jeg ikke løbet i årevis), og tiden var da også den langsomste, jeg nogensinde har præsteret. Til gengæld kunne jeg genkalde mig glæden ved at stå en tidlig søndag morgen blandt en masse andre entusiastiske mennesker (jo jo, at vejret viste sig fra sin bedste side, spiller selvfølgelig også ind), og jeg sugede al Københavns smukhed ind, mens vi løb. Det var skønt! Så nu arbejder jeg stille og roligt på at genfinde glæden ved at bevæge mig, og det hjælper lange gåture på. Jeg øver mig dagligt over ikke at skamme mig over mine valg og fravalg, men i stedet mærke efter. Det korte af det lange er, at din blog og særligt dette indslag om, hvad der er værd at jage, har gjort mig opmærksom på, at jeg nok ikke er helt afsporet 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s