Spørgsmål?

20140515-090718.jpg

Søde jer der læser med!

For det første. Tusind tak! Altså af hjertet virkelig tak. Jeg bliver så glad! I er så dejlige, at i læser med.

For det andet vil jeg høre om i har nogle spørgsmål, emner i synes jeg skal tage op eller andet?

Og hvem er i? I ved jeg jo rimelig meget om mig kan man sige (satans ærlige blog)…

Glæder mig til at høre fra jer!

Kærlighed til jer!!

Advertisements

4 thoughts on “Spørgsmål?

  1. Jeg elsker nye spændende glutenfri opskrifter, og specielt dem der er nemme og lige til 🙂
    Ellers synes jeg det er dejligt, at du ikke kun skriver om de gode ting, men også har nosser til at fortælle om de negative eller hårde ting. Det er sejt og meget mere troværdigt end et glansbillede.

  2. Jeg er i fuld gang med at læse alle dine indlæg. Ih, en skøn blog altså! 🙂 Men ja, opskrifter generelt – jeg kan aldrig få nok inspiration! Men alle dine tanker, positive som negative, er så inspirerende at læse. For jeg kan jo nikke genkendende til langt det meste, og det kan give mig et spark bagi til at huske mig selv og mærke efter. Det kan sommetider være svært med 3 børn, fuldtidsarbejde, træning og mad der skal laves fra bunden 😉 Jeg har ingen blog, men slå et smut forbi “frusb” på IG, så får du et lidt bredere billede af mig 🙂 Du har ihvertfald fået en fast læser herfra!

    • Super! Er glad for at kunne være med til at inspirere 🙂 Og ja, det kan jeg forestille mig kan være svært… Men nogle gange kræver det ikke længere tid end fem min. 🙂
      Tusind tak for at læse med!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s