Pizza er bare godt!

20140605-130346-47026998.jpg

Igår lavede jeg en glutenfri pizza til Umahro og jeg… Manden blev glad. Meget glad. Han strålede som en lille sol, da han så pizzaen. Så sød.

Nå men… I skal da have opskriften!

Du skal bruge:
Blomkål
3 Æg
Ca. 80 gr. Sesam
Ca. 100 gr. Solsikkekerner
Ca. 100 gr. Hørfrø
Husk
Olivenolie
Salt

– Blomkål blendes helt fint (hakkes, snittes, er virkelig i tvivl hvad man kalder det… Men den der foodprocessor maskine – you know!)
– Lav mel ud af sesam, solsikkekerner og hørfrø. Man kan bruge en kaffekværn. Det skal lige siges at det ikke har den store betydning om du bruger lidt mere eller mindre af de forskellige kerner.
– Put ca. 1 tsk. Husk i dejen
– Put de 3 æg i dejen
– Put lidt olivenolie i dejen, og salt.

Det hele blandes godt sammen. Form dejen til en pizza (jeg fik 2 pizzaer ud af det). Bag ved ca. 180-200 grader i 15-20 min. Bunden skal ikke være for våd, den skal være sådan rimelig færdigbagt og sprød i kanterne.

Så kan du putte lige hvad du lyster på!

På vores pizzaer kom der hjemmelavede tomatsovs, gedeost, sortfodsskinke og da de kom ud toppede jeg dem med frisk rucola!

Det smagte fantastisk! Hurra for pizza.

Advertisements

2 thoughts on “Pizza er bare godt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s