Jeg er vild med damer!

20140608-120334-43414291.jpg

Jeg er bare vild med damer… Alle slags. Helt slanke kvinder, dem der er helt almindelige og dem med former og kurver.

Før Umahro var jeg i et forhold med en kvinde som var meget slankere end jeg, og hun var smuk. Meget smuk. Hun syntes jo at jeg var smuk, selvom vi havde vidt forskellige kroppe. Det handler mere om hvordan du bærer dig selv end din fysiske krop.

Det der inspirerer mig for tiden er andre kvinder, som først og fremmest elsker sig selv. Det smitter af på holdningen og udstrålingen, og jeg synes at et menneske, som udstråler livsglæde er lækkert!

Forleden dag på Instgram stillede Lise (som hedder @livefralise på IG og er en inspirerende lækker dame, som laver lækker mad, træner med vægte, og har nogle virkelig gode pointer – what’s not to like?!) et spørgsmål.

Sig et positivt ord om din krop.

Pause!

Jeg skrev min booty, for jeg er ret glad for den! Bagefter tænkte jeg ret meget over det….

Men hvad ellers? Der slog det mig.
Jeg var SÅ kritisk med stort set alle dele af min krop.

Min mave, kunne godt være fladere og mere markeret.
Mine ben var ok. Bare ok.
Mine arme var ikke slanke nok….

Sådan fortsatte jeg listen i mit hoved.
Det var simpelthen forfærdeligt.

Bagefter måtte jeg undskylde overfor mig selv. For jeg var da slet bevidst omkring hvor utilfreds jeg stadig var med min krop. Det føltes lidt som et slag i maven, da jeg egentlig troede jeg havde arbejdet med det. Guess not.

Med kærlighed til mig selv, øver jeg mig nu i at finde fem ting hver dag. Hver eneste dag indtil det er en naturlig del. Man siger at man bliver god til det man gør, altså vaner. Så selvom det måske virker kunstigt i starten, øver jeg mig.

Mine fem ting idag:
1. Jeg er glad for min raske krop som helhed.
2. Jeg er glad for mine stærke ben.
3. Jeg er glad for min talje.
4. Jeg er glad for min styrke.
5. Jeg er glad for mit smil.

Hvad er du glad for dig idag?

God søndag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s