Tun/pulp deller

20140712-112658-41218377.jpg

Jeg hader at smide mad ud, men elsker at lave juice! Derfor bruger jeg også som regel pulpen til enten knækbrød, pizza eller andet.

Jeg har eksperimenteret med at lave deller, og det kan bestemt anbefales!

Du skal bruge:

– 2 dåser tun (Irma har nogle gode der er certificeret bæredygtigt fiskeri)
– 4-5 håndfulde pulp
– 1 løg
– 3 fed hvidløg
– 1 håndfuld rucola eller persille
– 3-4 æg
– Sesam (jeg ved ikke hvor meget jeg brugte men dryssede noget i, så måske 50 gram-ish)
– De krydderier du ønsker. Jeg brugte “All-round” fra Urtekram og Cayenne og lidt gurkemeje.

Bland det hele sammen i en skål og form til deller og steg.

De blev super lækre og du undgår at smide mad ud!

Win win.

Advertisements

2 thoughts on “Tun/pulp deller

  1. Brugte pulpen fra gulerødder, æble og ingefær juice til kødsovs.. Super lækker! Det kan simpelthen anbefales ikke at smide leftovers ud 🙂 Vil prøve dit brød næste gang, Nina.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s