Grøntsags boller

20140721-140358-50638728.jpg

Den her bolle blev altså også rimelig lækker. Det er en gulerod, squash, blomkål og broccoli bolle. Mums!

Du skal bruge (husk det er ca.):
– 1/2 blomkål
– 1/2 broccoli
– 4-5 gulerødder
– 1/2 squash
– En ret lille håndfuld hørfrømel, sesamfrø, græskarkerner og solsikkekerner
– 4-5 æg
– 1- 2 tsk. Fiber Husk

Blend grøntsagerne, æggene og Fiber Husk i en foodprocessor og put det hele op i en skål sammen med kernerne. Bland, form som boller og bag. Først ved 180 grader i 20-25 min. og skru derefter ned til 160 grader i 20 min. og tjek indimellem. Du kan evt. lade dem stå i ovnen efter den er slukket, så de får lidt efter varme.

En lækker måde at få en masse grøntsager på!

Mums.

Advertisements

3 thoughts on “Grøntsags boller

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s