At turde tro..

20140723-215639-78999985.jpg

Der sker så mange vidunderlige ting i mit liv. Jeg er hver dag så taknemlig. Jeg lever det liv, jeg næsten ikke har turde drømme om. Mit arbejde, min træning, min kæreste, min ferie, mine venner og familie. Det hele spiller ligesom bare.

Jeg har dog lagt mærke til, at jeg for tiden har været ret usikker. Midt i alt det skønne. Træls at bruge tid på det, men sådan er det for tiden.

Jeg vil gerne bare turde stole på at jeg er en god nok blogger, at jeg bliver en god personlig træner, at jeg er dygtig nok. Det er nok en af mine kampe. At turde tro på mig selv. At vide i mig selv, at jeg gør det godt nok.

At turde tro på at mit bedste er godt nok.

Det er svært. Rigtig svært for mig. Jeg mærker i min relation til andre, i min krop og mine overvejelser.
Det bedste jeg kan gøre lige nu er at rumme det er svært, være i det og have tålmodighed og omsorg til processen. Det er min strategi der plejer at virke rimelig godt.

Hvorfor fortælle om den her mindre flatterende side af mig?

Fordi. Jeg er menneske. Du er menneske. Ingen er perfekte altid.

Der var for nylig, en der sagde til mig at jeg lever det perfekte liv. Shit manner. Hvad er det perfekte liv?! Der fik jeg lidt stress…

Jeg er utrolig taknemlig for mit liv, uden tvivl. Det er bare en vigtig pointe, at dele det uperfekte. Det er vigtigt for mig, fordi jeg tror vi alle rummer en masse ting, glæde, lykke, vrede, sorg og også usikkerhed eller tvivl.

Der er ingen der bare er perfekt eller mariehønen-fucking-evigglad.

Så nu ved i det. Jeg er for tiden den usikre sundheds-blogger. Bumbum.

Advertisements

6 thoughts on “At turde tro..

  1. Fantastisk du lige netop IDAG poster en så rammende titel med ligeledes rammende indhold. TAK.
    Lige det jeg havde brug for.

  2. Det sjove er… At jo mere sårbare vi er, jo mere kærlighed kan vi rumme og modtage. At du fortæller åbent og ærligt om din usikkerhed omkring hvorvidt du synes du er “god nok”, er netop dét der gør dig god :). Det mest skræmmende de fleste ved er at vise den uperfekte udgave vi alle går med, men det er det vi allesammen har brug for, for at kunne rumme og selv og andre og udvise mere kærlighed i verden. Tak for din fine tilgang til den!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s