Kokos-rabarber-skyr-blåbær-kage

20140723-174614-63974752.jpg

Den ser måske ikke så flot ud, men den smager fantastisk!

Første lag er lavet af:
– 80 gram kokosmel
– 70 gram solsikkekerner
– 60 gram hasselnødder
– En smule kokosmælk
– 3 dadler

Put det hele i en foodprocessor og blend. Put halvdelen i en form.

Næste lag var et lag med hjemmelavet rabarberkompot.

Så brug den anden halvdel af kokos, solsikkekerne, hasselnødde laget.

Til sidst lavet jeg et lag med skyr blandet med vanilje og lidt citron!

I fryseren i nogle timer og ellers i køleskabet.

Pynt med nogle blåbær.

Mums!

Advertisements

2 thoughts on “Kokos-rabarber-skyr-blåbær-kage

  1. Så fik jeg afprøvet denne opskrift for 2. gang – Super lækker. Jeg har valgt at udskifte skyr med kokosskum med lakridspulver og skal og saft af en halv citron – mums. Jeg valgte også at riste kokosmel og kerner før blendning og blande lidt lakridspulver i .Tak for super lækre opskrifter..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s