Squash-choko-kaffe-kage

IMG_9292.PNG

Ok! Jeg ved godt jeg har sagt det før, men denne gang er det sandt!!

Jeg har lavet den lækreste kage, nogensinde!!

Du skal bruge:
– 1 squash
– 150 gram affedtede mandelmel
– 4 små æg
– 4 spsk. raw cacao pulver uden sukker
– 1 håndfuld kakaonibs
– 1-2 spsk. frysetørret/instant kaffe
– 2 spsk. kokosolie
– 2-3 dl. vand
– Sukrin eller honning

Put det hele i en foodprocessor og blend! Bag i ovnen i ca.
30-35 min. ved 160 grader.

Til topping brugte jeg:
– 2 håndfulde cashewnødder
– 1/2 dåse kokosmælk
– Vaniljepulver
Blend det hele og smør på kagen før den serveres. Slut med at dekorere med friske blåbær!

Nyd den. Bliv afhængig. Elsk den. Den er sindssygt lækker!

Husk hvis du vil tilsætte andet eller synes dejen skal have lidt mere mel, mindre kokosolie eller andet, så gør det! Vigtigst af alt, er kærlighed til kagen.

Enjoy!

Advertisements

2 thoughts on “Squash-choko-kaffe-kage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s