Lyst brød!

IMG_9379.JPG

Jeg bagte i dag det her lækre øko glutenfri lyse brød. Det blev ret lækkert!

Du skal bruge:
– 1/2 blomkål
– 1/2 broccoli (hvis det er stort, hvis det er et lille blomkål så prøv med 3/4)
– Ca. 120 gr. affedtede mandelmel
– Ca. 2 spsk. Fiber Husk
– 4 æg
– Vand (jeg brugte måske 2 dl. men prøv dig frem)
– Lidt salt

Blend det hele i en foodprocessor og form til enten boller eller brød. Jeg pyntede brødene med sesam og solsikkekerner.

Bag ved 160 grader i ca. 45. min. Lad det evt. stå i eftervarmen.

Sådan kom min frokost til at se ud!

Tunsandwich m. persille, løg og radiser! Mums.

IMG_9383.PNG

Advertisements

4 thoughts on “Lyst brød!

  1. Hej Nina!

    Jeg læste på instagram at du måske har crohn eller colitis. Selv har jeg colitis på 10. år efterhånden, selvom jeg kun er 19 og har derfor en masse erfaring. Som du selv meget er inde på kan sygdom på mange punkter også være en fordel. Man lærer sin krop sindssygt godt at kende. Hvis du allerede selv vil forsøge med noget nu så kan jeg anbefale low fodmap kuren der skulle være rigtig god til problemer i fordøjelsessystemet. Det kunne da være et forsøg værd 😊 held og lykke med det!

    • Tusind tak! Jeg spiser allerede rimelig meget efter det. Håber det snart falder lidt til ro. Derudover er jeg heldig at min kæreste Umahro er lidt af en ekspert på området 🙂 Og ja, det er med at holde fast i de lyspunkter der er!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s