Store beslutninger

IMG_7315.PNG

Min plan A var at tage min uddannelse som psykomotorisk terapeut i et hug! Mit hoved kan til tider have mange forestillinger om hvad der er det “rigtige” at gøre for mig, også kaldet egoet.

I kender det sikkert?! Tårnhøje forventninger til sig selv, og samtidig skal man kunne gøre det hele storsmilende og fyldt med overskud. Tilfredsstillelsen af at kunne ALT i verden, og være sin egen superwoman.

Flot Nina.

Min virkelighed er bare lidt anderledes, end det mit hoved gerne vil. Jeg har højst sandsynlig haft borrelia i 8 år. Jeg bliver ikke lige rask på to sek., og jeg er rimelig syg for tiden.

Jeg har derfor taget en stor beslutning om at blive sygemeldt på uddannelse i 6 mdr. (dyb vejrtrækning). Det var en kamp i mit hoved, for så blev jeg jo senere færdig med min uddannelse og det føltes som om at det hele ramlede.

Jeg skal slappe af. Efter at have snakket med min personlig træner Celestine som også fungerer som min elskede veninde, mit orakel og min coach (ja hun kan meget!), så besluttede jeg at skubbe egoet lidt til side, og lytte til kroppen.

Det føltes først som et nederlag, men manner hvor er jeg stolt over at lytte til min krop. Nu føles det mere som en sejr.

Kroppen er syg og har ikke brug for flere forventninger nu. Jeg skal slappe af, sove, komme mig og stadig gøre de ting der gør mig glad eks. træning, tid i naturen osv.

Som Celestine sagde: “Ro, kærlighed og Nina-tid”. Ved ikke hvad jeg skulle gøre uden hende. Jeg startede et forløb hos hende for et år siden, og det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Hun har lært mig at lytte til min krop, elske mig selv og føle at jeg er god nok uanset hvad! Hun er fantastisk.

Min pointe med den her lille historie var, at de fleste kæmper ofte med en balance mellem ego og dig. Min beslutning var ligesom den ultimative kamp mellem kroppen/mig og egoet.

Heldigvis vandt kroppen.

Advertisements

7 thoughts on “Store beslutninger

  1. Årh hvor jeg dog kende følelsen af at alt skal være perfekt. Godt, du har besluttet at holde en pause. Man skal lytte til sin krop – vi glemmer det tit, men det er så så vigtigt! Held og lykke med at komme på toppen igen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s