Squash-choko-peanutbutter-kaffe-kage

IMG_9624.JPG

Jeg laver ikke andet end kage!

Idag blev det til denne herlighed.

Du skal bruge:
– Ca. 175 gr. affedtede mandelmel
– 1 squash
– 5 spsk. sukrin gold
– 4 æg
– 4 spsk. 100% kakao uden sukker
– 2 spsk. peanutbutter
– 1 tsk frysetørret kaffe
– 2 spsk. olie

Til topping:
– 2-3 håndfulde cashew nødder
– 1/2 pose frosne hindbær
– Lidt kokosmælk
– Kakao nibs

Blend alt til dejen i en foodprocessor, kom i en form og bag de 160 grader i 30-35 min.

Lad kagen køle af.

Blend cashew nødder, hindbær og kokosmælk. Smør et lag på kagen og drys med kakaonibs!

Voila.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s