Sunde glutenfri grøntsagsboller!

IMG_9792.JPG

Idag lavede jeg boller til morgenmad.

Grøntsagsboller med bid, smag og kærlighed.

Du skal bruge:

– 1/2 blomkål
– 1/2 broccoli
– 3-4 æg
– 2 spsk. Fiber Husk
– Ca. 100 gram affedtede mandelmel
– Lidt salt
– 4 spsk. sesamfrø

Tænd ovnen på 160 grader, så den er varm når du sætter bollerne ind.

Start med at blende blomkål, broccoli, æg, husk og affedtede mandelmel.
Put det hele op i en skål og tilsæt sesamfrø og lidt salt.

Bag bollerne ved 160 grader i ca. 40 min. Lad dem evt. stå ved eftervarmen.

Nyd dem!

Advertisements

5 thoughts on “Sunde glutenfri grøntsagsboller!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s