Pulp-brød

IMG_0093.PNG

Jeg elsker pizza og knækbrød, men det går ikke særlig godt med min mave!

Derfor laver jeg det med pulpen fra min juice! Det bliver så lækkert og så smider man heller ikke pulpen ud.

Win-win!

Du skal bruge:
– Resterne fra din juice
– 2-3 æg
– Ca. 100 gram hørfrømel (alt efter hvor meget pulp der er)
– Lidt salt

Bag i ovnen ved 160 grader i ca. 25-30 min. Tjek evt. efter 20 min.

Skær dem ud til knækbrød og stil på en rist så de tørrer, eller lad den være hel som den er brug den som pizzabund!

Den står på pizza herhjemme i aften!

Mums.

Advertisements

6 thoughts on “Pulp-brød

  1. Bruger du også pulpen, hvis det er frugt? Eller går den kun med grøntsager? Jeg forestiller mig at appelsin og ananaspulp smager mærkeligt i en pizzabund… men hvem ved?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s