Jeg elsker rosenkål!

IMG_0464-0.PNG

Da jeg var barn og ville have noget at gnaske i fik jeg altid kål!

Hvidkål, rosenkål… You name!

Den her salat med bl.a. rosenkål og gulerødder er et hit!

Til salaten skal du bruge:

– En masse rosenkål
– 4-5 store gulerødder
– Chili
– 2 fed hvidløg
– 1 dl. sesamkerner
– Lidt olivenolie
– Saften fra 1 citron
– Peber

Skær bunden af rosenkålene og pil de yderste lag af. Skær dem i skiver.
Riv gulerødderne. Hak chili og hvidløg fint og put i. Lav en dressing af olie, citronsaft og peber og hæld over.

Tamari ristede mandler og græskarkerner:

Start med at hælde tamari (glutenfri soya) i bunden af en lille gryde ved lav varme. Bunden skal være dækket.
Hæld en håndfuld mandler og en håndfuld græskarkerner i. Rør rundt indtil tamarien er kogt i mandlerne og græskarkernerne.

Bland i salaten og nyd det!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s