Glutenfri pasta med grøn grøntsagssauce

IMG_0640.PNG

Man kan i Irma købe øko glutenfri pasta lavede af bønner. Både soja bønner og sorte bønner. Mums.

Det tager kun 6-8 min. at koge og voila!

Til saucen brugte jeg:

– 1 løg
– 3 fed hvidløg
– 1 squash
– 1/2 broccoli
– 6 af de frosne spinat klumper
– 1/2 dåse kokosmælk
– 1 lille håndfuld cashew-nødder
– Krydderier
– En masse frisk basilikum

Skær grøntsager ud. Det behøves ikke være fint. Steg i noget kokosolie hæld den frosne spinat i. Hæld kokosmælken i. Når det hele er kogt sammen, så blend.

Mens du blender tilsæt cashewnødderne.

Blend.

Hæld over din kogte pasta, og nyd!

Mums.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s