Hindbær tærte

IMG_0932.PNG

Jeg har lavet denne super lækre hindbær tærte til Umahro kommer hjem idag. Den er vegansk, glutenfri, sukkerfri og skal ikke bages!

Mums den blev god.

Lav den dagen før du skal bruge den, så den kan komme i fryseren.

Til bunden skal du bruge:
– 250 gr. dadler
– 130 gr. mandler
– 70 gr. hasselnødder
– En lille sjat kokosmælk.
– 1 knivspids salt.

Blend i en foodprocessor.
Put dejen i tærte formen og lad stå mens du fyldet.

Til fyldet skal du bruge:
– 150 gr. cashewnødder (hvis du ikke har en kraftig blender, kan det betale sig at lade cashewnødderne stå i vand i 5 timer før de skal bruges)
– 1 avocado
– 100 gr. frosne hindbær
– Skræl og saft fra en appelsin.

Blend det hele og fyld i tærten.

Put tærten i fryseren og lad stå natten over.

Tag tærten ud 1/2 time før du skal bruge den.

Til topping havde jeg haft kokosmælk i dåsen på køl, så vandet og cremen skiller sig ad. Det du skal bruge er cremen. Pisk cremen med lidt vanilje og put ovenpå. Pynt evt. med lidt frysetørret hindbær!

Nyd den. Jeg håber der er mere når Umahro kommer hjem i aften!

Yum!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s