Hjemmelavet sur sød sovs

IMG_0067.PNG

Idag laver jeg 3-retters menu til Umahro og jeg.

Vi skal bl.a. have butternut squash suppe til forret, hjemmelavet forårsruller med sur sød sovs og raw choko-banan-brownie til dessert.

Jeg elsker sur sød sovs, men hader alle de tilsætningsstoffer, sukker og andet skrammel de putter i den man kan købe. Så jeg har lavet min egen.

Du skal bruge:
– 1-2 dåser tomat puré
– 2-3 fed hvidløg
– Chili efter smag (jeg elsker det stærkt)
– 1/2 dl. æble eddike
– 1 spsk. honning (smag til efter din smag)
– 1/2 dl. vand
– 2-3 tsk. arrow root (kan købes i helsekost)
– Salt og peber

Hak hvidløg og chili fint steg i kokosolie. Tilsæt tomat puré og lidt vand. Rør rundt ved mellem varme. Tilsæt honning og æble eddike. Smag til med salt og peber.

Når du har opnået den perfekte smag, tag din sur sød sovs af varmen og tilsæt arrow root.

Det fungerer på samme måde som Maizena, da det er en stivelse fra en rod, men kan bruges til dem der ikke tåler Maizena.

Stil i køleskabet og gør klar til at lave dine forårsruller….

Mums!

Advertisements

One thought on “Hjemmelavet sur sød sovs

  1. Pingback: Hjemmelavet forårsruller | Nina Qittoora

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s