Choko-banan-brownie

IMG_8962.PNG

Denne lækre choko-banan-brownie er glutenfri, sukkerfri, raw og vegansk. Vigtigst af alt smager den fantastisk!

Til bunden skal du bruge:
– 250 gr. dadler
– 115 gr. mandler
– 75 gr. hasselnødder
– 1 spsk. kokosolie
– 3 spsk. raw cacao pulver

Topping består af:
– 2 små bananer
– 1 avocado
– 150 gr. cashew nødder (hvis ikke du har en kraftig blender, så læg dem i blød i 5 timer før du skal bruge dem)
– 2 spsk. raw cacao pulver.

Først blender du alt til bunden i en foodprocessor, og laves til en bund i en springform.

Dernæst blender du alt til topping og putter på.

Ind i fryseren i nogle timer. Tag den ud et kvarter før du skal bruge dem.

Mums!

Advertisements

4 thoughts on “Choko-banan-brownie

  1. Mmm, hvor ser den bare lækker ud! Den skal helt klart afprøves her i ferien. Jeg er kæmpe fan af chokoladekager – og kunne nemt spise dem hver dag. Derfor er det super dejligt med en sundere version. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s