Simre mad

IMG_8973.PNG

Det bedste ved denne årstid er de flotte farver i naturen og den lækre simre mad man kan lave!

Jeg er vild med det!

Den jeg lavede idag er fyldt med lækre grøntsager, smag og kraft.

Jeg brugte:
– 1 Løg
– 3-4 Hvidløg
– 1 Chili
– Revet ingefær
– 1/2 Blomkål
– 1/2 Broccoli
– 1 squash
– 1 rød peberfrugt
– 1/4 butternut squash
– 2 dl. linse spire
– 1 lille rest butternut squash suppe (du kan bruge kokosmælk eller hvis du har en rest blendede grøntsags-suppe)
– 6 frosne kugler spinat
– Koriander
– Gurkemeje
– Karry
– Salt og peber
– 1 spsk. kokosolie til at stege i
– Allround krydderi fra Urtekram

Start med at finthakke løg, hvidløg og steg i kokosolie med allround krydderi.

Hak blomkål, broccoli, peberfrugt, squash, butternut squash og put i gryden.
Steg til det har fået lidt farve.

Tilsæt din rest suppe, kokosmælk eller hvad du vælger at bruge.

Tilsæt spinat, linsespire, gurkemeje, karry og revet ingefær.

Imens det stod og simrede ved lav varme, gik jeg en lang tur i efteråret.

Da jeg kom hjem tilsat jeg en masse koriander, ekstra chili paste (er inde i en chili periode) og nød hver bid!

Simre mad er fantastisk! Brug de grøntsager du godt kan lide. Kan forestille mig det ville være lækkert med lam i, hvis man spiser kød.

Enjoy!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s