Butternut squash boller

IMG_1084.PNG

Igår bagte jeg de lækreste boller! De er uden gluten og smager fantastisk

Start med at forvarme ovnen på 200 grader.

Du skal bruge:
– 1/2 butternut squash
– 1 lille squash
– ca. 175 gr. affedtede mandelmel
– 4 æg
– 1 håndfuld sesamkerner
– 1 håndfuld solsikkekerner
– 1 knivspids salt
– 1 spsk. Fiber Husk

Blend Butternut squash, squash, æg, mel, husk og salt i en foodprocessor.

Tag derefter dejen op i en skål og bland kernerne i.

Voila – bolledej!

Så skal du bare forme dem og smække den ind i ovnen. Når de er kommet ind så skru ovnen ned på 160 grader. Bag dem i 20-30 min.

Mums de er gode!

Advertisements

14 thoughts on “Butternut squash boller

  1. Der er super gode og nemme at varriere – jeg har fx blandet glaskål, broccoli, persillerod og jordskokker i + noget gurkemejepulver 🙂
    Det er dog et større arbejde at lave (laver gerne til en hel uge) med det udstyr jeg har – Hvilken foodprocesser bruger du? Kan du bare butte hele “chunks” i?

  2. Har forsøgt at bage dine fantastiske boller, men mine bliver desværre ikke bagt godt nok i midten. Hvad mon jeg gør forkert? Jeg sætter den på 160 grader, men tænker om varmen mon er for lav eller om du mon bruger andet program på ovenen? Hvor mange boller får du ud af opskriften? Det ser ikke umiddelbart ud af meget. Vil forsøge igen i weekenden 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s