Grønne grøntsagboller

IMG_1305.PNG

De her grønne boller ser måske farlige ud, men bare rolig de er super lækre! Derudover er de også fyldt med grøntsager og uden gluten!

Jeg bager en masse for tiden til min mor, da hun har ændret sin kost. Så er det rart med noget nemt engang imellem.

Du skal bruge:
– 1 blomkål
– 1 bakke eller pose spinat
– 6 æg
– 200 gram affedtede mandelmel
– 2 spsk. fiber Husk.
– Lidt salt
– 1 dl. sesamkerner
– 1 dl. græskarkerner

Hvis du har en foodprocessor der er stor nok til at blende det hele på en gang så gør det. Vent dog med kernerne, så de ikke bliver blendet med men kommer i hele.

Hvis du har en mindre foodprocessor kan du blende blomkål og 5 æg, derefter spinat og 1 æg.

Bland det hele i en skål med fiber Husk, mandelmel og kerner.

Form til boller.

Bag i ovnen ved 160 grader i 30-40 min. Tjek dem gerne efter 25 min.

Mums de er lækre OG du får en grøntsager! Win-win.

Advertisements

4 thoughts on “Grønne grøntsagboller

    • Du kan købe affedtede mandelmel i helsekost. Der kan også selv blende mandler og få alm. mandelmel. Har ikke selv prøvet med kokosmel, men prøv 🙂 God bagelyst!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s