Glutenfri lakse-tærte

IMG_2383.PNG

Jeg er blevet absolut vild med den her lækre gluten tærte. Den er også perfekt til madpakken!

Jeg lavede en kæmpe portion dej, og fik til en tærte bund og 5 boller.

Til dejen skal du bruge:
– 300 gram squash
– 500 gram blomkål
– 150 gram affedtede mandelmel
– 80 gram kværnede hørfrø
– 2-3 spsk. Fiber Husk
– 4-5 store æg
– Lidt salt

Put først squash og blomkål i en foodprocessor og blend sammen med æggene.

Tilsæt derefter affedtede mandelmel, husk og de kværnede hørfrø og salt.

Put dejen i en tærteform og form boller af resten.

Forvarm ovnen på 160 grader. Put tærtebunden og boller ind i ovnen. Jeg gav tærtebunden ca. 30 min. og bollerne 40.

Mens tærtebunden kølede ned lavede jeg spinat (1 bakke frisk spinat) på en pande med løg og hvidløg. Puttede det i bunden. Oven på kom der røget laks, 4 piskede æg og til sidst toppede med lidt gedeost.

Ind i ovnen igen i ca. 25 min.

Imens lavede jeg en tomat salsa af tomater, avocado, finthakket løg, hvidløg og chili!

Voila!

Glutenfri lakse-tærte med tomat salsa.

Advertisements

2 thoughts on “Glutenfri lakse-tærte

  1. Kære Nina! Tak for en skøn blog og insta inspiration. Du er et smukt menneske – indvendig som udvendig.
    Jeg har et spørgsmål; kan jeg lavede mandelmelen selv – i så fald hvordan ‘affedtes’ den?

  2. Pingback: Frokost inspiration | Nina Q

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s