Glutenfri pizza

IMG_5200.PNG

Hvis du som jeg elsker pizza, så skal du prøve denne lækre glutenfri grøntsags-pizza.

Til bunden skal du bruge:
– Pulpen fra din juice (jeg brugte pulpen fra 1 agurk, 1 bakke persille, 1 squash)
– 1 blomkål
– 4-5 æg
– Ca. 200 gram affedtede mandelmel
– 2 spsk. fiber Husk.
– Lidt salt

Blend det hele i en foodprocessor og smør dejen ud på en bradepande. Jeg havde dej nok til 1 pizza og 4 boller.

Smæk dejen ind i ovnen i omkring 30-40 min. ved 160 grader. Skru evt. lidt op til sidst. Tjek undervejs.

Som fyld brugte jeg tomatsovs, serrano skinke, tørret tomater, revet manchego. Bag den i ovnen til osten er smeltet. Ca. 20 min.

Da pizzaen kom ud blev den toppet med rucola!

Oh so yummy.

Advertisements

2 thoughts on “Glutenfri pizza

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s