Mandel-hindbær-kage

IMG_5226.PNG

Igår lavede jeg mandelmælk og tænkte at det var synd at smide pulpen ud.

Derfor lavede jeg en lækker kagebund der blev toppet med hindbærmousse og mørk chokolade.

Mums!!

Til bunden skal du bruge:
– Mandelpulp
– 2 æg
– 1-2 scoop vanilje protein (Plantforce)
– 1 tsk. vanilje pulver

Bland det hele sammen i en skål og bag i springform (jeg brugte en lille) i ovnen ved 160 grader i ca. 20-25 min. Tjek undervejs og giv den evt. lidt mere hvis den ikke er færdig.

Kagebunden skal være helt kold før du topper den med hindbærmousse.

Til hindbærmousse brugte jeg:
– 150 gram cashewnødder
– 1 pose frosne hindbær
– Skræl og saft fra 1/2 citron
Blend.

Put hindbærmoussen oven i kagebunden.

Jeg havde ikke plads i fryseren, så min røg i køleren nogle timer. Men vil anbefale at putte den i fryseren.

Inden den skal spises top den med mørk chokolade!

Mums.

Advertisements

4 thoughts on “Mandel-hindbær-kage

  1. Hej Nina.
    Vil liiiige høre!
    Hvor mange gram mandelpulp bruger du? Og tænker du ikke, at det kan erstattes med mandelmel? ☺️
    Dejligt at følge dig her og på insta!
    Masser af knus din vej 🎈

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s