Overspisning afløst af overtræning

IMG_7885

Så er det idag jeg er i BT, i weekend tillægget.

Her taler jeg bl.a. om overspisning der blev afløst af overtræning og hvad jeg gjorde for at komme ud af den onde cirkel.

Et meget ærligt interview der også beskriver min barndom med sygdom, plejefamilier og en længsel efter ro.

Tjek det ud venner!

Advertisements

6 thoughts on “Overspisning afløst af overtræning

  1. Hej Nina 🙂 jeg er så glad for din instagram og din blog! Jeg syntes det er så dejligt at følge med, jeg bruger tit dine billeder når jeg kigger på min egen krop. Det er virkelig svært at forklare uden at du måske kommer til at misforstå det 🙂 jeg håber du vil forstå 🙂 det hjælper virkelig meget når du ligger billeder op af din krop, og har det godt i den. Det at man spiser sundt og træner uden at blive fanatisk og at det er ok at lytte til sig selv. Jeg har selv en bindehvævs sygdom der gør at det er vigtigt jeg træner (stille og roligt) men aldrig for meget. Jeg syntes det er så svært at acceptere sig selv og, så svært at – hvad nu vis jeg har spist for meget osv. Og i realiteten kan jeg jo godt se jeg ikke er overvægtig men jeg har lår og de klasker og sammen når jeg sætter mig.
    Ja, undskyld den lange besked Nina 🙂 jeg ville bare sige jeg er så glad for din instagram og blog med dine billeder 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s