Choko valnødde kage



Idag laver jeg en masse lækker mad til Umahro og jeg!

Til dessert skal vi have denne hapser, som selvfølgelig er glutenfri og sukkerfri. Til gengæld super lækker!

Du skal bruge: 

  • 215 gram squash 
  • 4 store æg
  • 5 spsk. sukrin 
  • 1 tsk. vanilje 
  • 200 gram affedtede mandelmel
  • 20 gram kakaopulver
  • 1 håndfuld hakkede valnødder

Blend det hele i en foodprocessor undtagen valnødderne. Hæld i dejen i en skål og bland med de hakkede valnødder.

Bag i ovnen ved 160 grader i 20-25 min.

Når kagen er helt kold, tilsæt topping.

Til topping brugte jeg:

  • Omkring 100 gram cashewnødder
  • Det tykke i dåse kokosmælk
  • Lidt vaniljepulver 
  • Blåbær

Haps og mums og ja tak!

God bagning.

Advertisements

3 thoughts on “Choko valnødde kage

  1. Nøøj, hvor see den god ud 🙂 Den skal jeg stensikkert prøve en dag i den nærmeste fremtid! Hav en dejlig mandag 🙂
    – Nadia // lifebynan.dk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s