Cykel teorienIdag cyklede jeg til Amager strand og gik tur.

Jeg har i den sidste 1,5 måned skældt ud på mig selv. Eller været sådan rimelig irriteret. 

Fordi hver gang jeg har cyklet har det været SÅ hårdt. Jeg har pustede og stønnede og alligevel ikke rigtig kommet nogen vegne. Jeg har troet jeg var i super dårlig form, at jeg var doven og ikke kunne forstå hvorfor jeg var så svag.

Indtil det slog mig. Måske er det noget så simpelt som at der skal luft i dækkene… Måske det ikke er mig. Måske jeg bare skal forbi en cykelhandler.

Det skulle jeg! Jeg var ikke blevet doven, slap eller svag.

Det gælder også om andre ting i livet. F.eks. med træning. Måske du ikke er blevet doven fordi du har en “off-day”. Måske du bare skal have mere ordenlig mad, eller har sovet dårligt, eller du har skændtes med din kæreste… Eller, eller, eller.

Husk det. Og lad vær med at bruge 1,5 måned på at slå dig selv oven i hovedet fordi din cykel er flad.

Advertisements

2 thoughts on “Cykel teorien

  1. Hvor har du bare ret! Jeg har det med at dunke mig selv i hovedet hver gang jeg ikke løber hurtigere end sidst – så dumt altså. Nogen gange er man bare træt, og det er også okay 🙂 Hvis jeg nu løber langsomt flere gange i streg kan det være jeg skal kigge rundt efter andre grunde! Tak! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s