Blåbær muffins



Igår bagte jeg de her lækre glutenfri, sukkerfri muffins! Manner de var gode.

Du skal bruge:

  • 4 æg
  • 175 gram squash 
  • 140 gram affedtede mandelmel 
  • 100 gram affedtede kokosmel 
  • 1 dåse kokosmælk 
  • 70-80 gram sukrin (alt efter hvor søde du gerne vil have dem)
  • 125 gram blåbær
  • Lidt kokosolie til at smøre formene

Jeg blendede det hele, undtagen blåbær, og puttede i en skål. Så rørte jeg blåbær i dejen. Jeg brugte en smule kokosolie til at smøre mine muffins forme, så de nemmere slipper.

Put i forme og bag i ovnen ved 150-160 grader. Ærligt så glemte jeg at tage tid på hvor lang tid (jeg skal nok øve mig), men tror det var omkring 30-40 min. Så tjek lige undervejs. 

Jeg fik ca. 6 store og 5 mindre muffins.

Hvis du ikke har affedtede mel, så prøv dig frem med almindeligt mandelmel og kokosmel. 

God søndag og bagedag! 

Advertisements

2 thoughts on “Blåbær muffins

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s