Det er dit ansvar Jeg har fantatiske nyheder!

Har du en røv dag? Så giver jeg dig her muligheden for at lave det om, så du kan få en fantastisk dag lige nu og her. 

Ikke imorgen, ikke på torsdag, men lige nu!

Hemmeligheden bag en fantastisk dag ligger nemlig i ét ord: ansvar!

Ja. Det er dit ansvar. 

Inden du begynder at stejle og komme med undskyldninger, så lad mig fortælle en lille historie.

Igår lå jeg i min seng. Jeg vågnede i dårligt humør, jeg havde smerter, det var gråt vejr… Det hele var øv.

Jeg blev i “øv-heden” i nogle timer, indtil det trods alt blev for meget øv til ét menneske. Jeg besluttede at give mig selv 20 min. og så skulle jeg være ude af døren. 

Jeg begav mig ud på en gåtur.

På min gå tur gik jeg forbi en gut, jeg havde talt med til min demonstration “we are one”, som jeg havde lavet efter skyderierne. Vi nåede aldrig at tale færdig den dag.

Jeg gik hen og spurgte hvad han egentlig mente med det han sagde. Vi endte med at stå og tale sammen på Nørrebrogade i 30 min. og jeg fik hans nummer. Jeg har nemlig fået en ny ven, som jeg skal mødes med imorgen og drikke kaffe med. En ven som ved en masse om politik, religion, historie og retfærdighed.

Det var aldrig nogensinde sket hvis jeg var blevet hjemme og havde fodret min “ej hvor er det bare synd for mig det hele”.

Så dagens råd går på at DU tager ansvar. At DU er klar over at det er DIT ansvar at skabe en skøn dag lige nu og her!

Hvad så med de tanker der popper op hele tiden?! 

Sæt dem på stand-by. Beslut et tidspunkt hvor du har tid til at tage dig af dem. 

F.eks. klokken 16.00-16.15 dedikerer jeg 15 min. til kun at tænke over at jeg synes jeg er for tyk, eller jeg er bekymret over min økonomi, eller at ingen kan lide mig, eller at at at…

Indtil da, så lev livet.

Måske du får et nyt job, måske du møder en ny ven, måske du rent faktisk kommer ned og træne fordi du ikke hele tiden mindede dig selv om at du jo ikke kunne.

Vi har dagligt omkring 70.000 tanker. Men det er dig, og dig alene, der bestemmer hvilke tanker du fodrer. 

Hvad vælger du?

Advertisements

2 thoughts on “Det er dit ansvar 

  1. Hvor er du bare ekstremt inspirerende. Jeg har fulgt din blog et stykke tid nu, men det her indlæg har især gjort indtryk på mig. Jeg har det sidste halve år været syg og har først lige præcis i dag fået stillet en diagnose. Den fortæller at den måske er kronisk og de måske ikke kan gøre noget ved mine smerter. Det er bare ikke sjovt når man er 23, og gerne vil det hele. Så lige som jeg havde besluttet at køre hjem og ligge mig i min seng og græde resten af dagen, så stødte jeg på dit indlæg. Nu vil jeg i stedet køre ud og forkæle mig selv med en god frokost og måske en ny kjole til foråret! Stort tak herfra!

    • Sådan Elisabeth! Jeg har levet med sygdom i 9 år og er fortsat syg. Det er ikke altid de ting der sker omkring os, men hvordan vi tackler det ❤ God bedring og sejt at du gør noget andet! Håber du finder en smuk forårskjole ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s