Wow!

  

Jeg er ved at afslutte et forløb med en af mine klienter.

Jeg spurgte om hun ville skrive et par ord, og jeg fik denne mail som rørte mig dybt. 

Kære Nina.

Nu er mit forløb snart ved at være slut hos dig, og det har været nogle fantastiske uger. Valget faldt på dig som personlig træner efter jeg havde læst din blog, og du virkede simpelthen bare så fornuftig og nede på jorden, hvilket viste sig at holde stik.
Jeg har igennem forløbet været helt oppe og ringe, og jeg har været helt dybt nede i kulkælderen, så det har virkelig været noget af en rutsjetur. 
Heldigvis får du mig hurtigt hevet op ad kulkælderen, det havde jeg ikke kunne klare alene.
Det har været sindsyg svært at give slip på kontrollen, og stole på at hvad du sagde, det var faktisk rigtig. – Men uge efter uge, måtte jeg jo sande, at du havde ret, igen og igen. 
Jeg kunne GODT blive sådan en der træner. Jeg kunne GODT mærke efter, at jeg skulle spise mere mad, og kulhydrater er ikke giftige. Jeg kunne jo GODT presse de 12 kg op over hovedet, og til sidst endda også med den døde venstre arm 🙂
Jeg kunne jo GODT selv mærke, hvornår det var tid til en deload. Du har vist mig hvad jeg skulle gøre for at blive stærkere, og være stolt af det.
Det du har lært mig, som er det aller aller vigtigste er, at mærke efter. 
Jeg har lært at STOLE på mig selv og min krop. Jeg har lært, at ting tager tid. Jeg har lært, at fordi jeg har totalsmadret min krop efter en meget lang periode på max 1200 kcal og max 30 gram kulhydrat pr. dag, så er min krop ikke super glad for restriktioner mere, og det er jeg så nødt til at forholde mig til, og gøre min krop helt tryg igen.
Du har en helt utrolig livsvisdom af så ung en pige at være, og du er en KÆMPE inspiration for mig. Jeg har dig med i tankerne ofte, og du hjælper mig hver dag, også selvom du ikke ved det.
Af hjertet tak. Du skal vælge Nina hvis :

 • du vil undgå underlige madplaner og sære regler og ritualer omkring din sundhed
 • du vil være stærkere
 • du vil lære selv at mærke efter, og stole på din krop 
 • du vil lære af en, som selv har rejst rejsen, og ved hvordan man vender destruktive adfærdsmønstre og tanker til noget brugbart og positivt
 • du vil slippe fri af restriktive tanker og mønstre
 • du vil blive sådan en der træner, selvom du aldrig havde troet det skulle ske ( og faktisk komme til at elske det!) 🙂
 • du vil have en som altid er til at få fat på, og altid har tid og overskud til at lytte og få hevet dig op af hullet, skulle du være faldet i, og som er ydmyg, kærlig og ærlig og i DEN grad brænder for sit fag.
 • du vil lære korrekt teknik i din træning
 • du vil lære at acceptere at alting tager tid
 • du vil lære at kulhydrater ikke er giftige
 • du vil have troen på, at du er fucking awsome

Tusind millioner tak fra Helle

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s