Jeg elsker at være nøgen 

 

Jeg elsker at være nøgen. Jeg elsker at kigge på nøgne mennesker. 

Nøgenhed er naturligt. Vi bliver født nøgne.

Jeg sidder sammen med Anne og snakker om naturlighed, nipples og nøgenhed.

Vi skal alle sammen slappe lidt mere af. 

Det mest naturlige i verden er at være nøgen.

Hvorfor er det kun ok når det er reklamer? Vi bliver hele tiden bombarderet med nøgne kroppe. Nøgne kroppe der har været igennem Photoshop og andet sindssygt der gør kroppen uigenkendelig…

Det er ikke længere den naturlige krop, men den opstillede perfekte krop.

En krop de fleste af os ikke kan leve op til.

Kroppen er ikke en seksuel ting bare fordi den er nøgen. Den skal ikke vurderes som hverken smuk eller grim. 

Jeg ser det mere som mit hylster.

So here you go! 

Min nøgne krop. 

Jeg er også en del af “free the nipple” kampagnen. En kampagne du både kan se her, og tjekke på instagram #freethenipple.

Hvad tænker du om nøgenhed? 

Advertisements

13 thoughts on “Jeg elsker at være nøgen 

 1. hvor er det dejligt befriende, at læse om en der har det på præcis samme måde som mig! Så sent som igår, spurgte jeg min kæreste hvad min bedste vane er, og han svarede “at du elsker at være nøgen. Det er så hyggeligt!”.

 2. jeg synes du har helt ret. Og jeg sørger når nøgenhed skal sættes lig sexualitet… Som fx sagen om den bortviste dreng i 1. Klasse for ikke længe siden. Hold nu op! Hvad skete der med fællesbadning i folkeskolen, kropslig variation i svømmehallen og naturlighed omkring egen krop… Det er synd at vi ikke har et mere naturligt forhold til kroppen.

 3. Jeg er meget enig. Nøgenhed er ikke lig seksualitet. Vi mænd er oftest mest interesserede i kvinder, der ligner kvinder. Men dermed ikke sagt, at det ikke er et flot billede af en smuk krop 🙂

 4. Du er smuk og sej Nina! Jeg har altid selv været genert over min krop og følt mig “forkert”. Siden jeg som barn ikke ville bade efter idræt eller tage på stranden med mine veninder som teenager. I dag slapper jeg mere af, går i bad flere gange om ugen offentligt og elsker den afslappede holdning til kroppen som fitnessverden (paradoksalt) har givet mig. Der er nok lang vej før jeg er helt afslappet med min nøgne krop, men i bikini er jeg nu ganske afslappet – og det er et skridt i den rigtige retning!

  • Sejt!!! Jeg håber at jeg kan være med til at inspirere til at alle får et mere afslappet forhold til kroppen. Den er nu engang det eneste sted vi permanent bor. Knus til dig!

 5. Hold nu fast, hvor har du bare min respekt på alle tænkelige måder!
  Kære Nina. Du har virkelig lært mig at hvile i min krop. Det er fantastisk at være godt integreret i et Crossfit fælleskab, være afslappet men målrettet omkring kost og træning, og samtidig stole på at min krop er skøn som den er, til trods for søde veninder og andre CF medlemmer som taler om at cutte og fremhæver alle de skavanker og mangler som deres kroppe slet ikke har. Jeg har lyst til at skrive, at du slet ikke forstår hvor fantastisk det er endeligt at hvile så meget i sig selv, men det passer jo ikke, for det gør du! Jeg er så glad for, at du har modet til at vise dig nøgen, og gud hvor er du smuk og lækker!
  At være nøgen er at leve!
  Jeg synes du er SÅ sej!!
  Jeg sender så meget jubel og positiv energi i din retning.
  Kæmpe knus herfra.

 6. Gud hvor har jeg brugt unødig energi på selvhad, og hvisbare tanker. Jeg har prøvet at sige nej til strand og bad fordi jeg var usikker! Men sjovt nok et det nemmere at være helt nøgen end med badetøj.. Og nu 40 år og 3 fødsler giver jeg min krop et kram – og er tilfreds! Mine børn ser mig ofte nøgen. Føler jeg har en forpligtigelse overfor dem. De skal se en ægte krop. Og der må jeg også anbefale en tur i svømmehallen (selvom man må ta dig til hovedet over at nøgne børn (over 6 ikke må komme med andet-køn-forældre i bad!!) Tilbage til dig. Smuk og stærk – og sikkert også sårbar. Er vild med det – og tosse vild med #freethenipples. 💪❤️❤️❤️

 7. Hej Nina

  Jeg vil blot gøre dig opmærksom på, at Danske Naturister arrangerer nøgenbadning i svømmehaller landet over. Eksempelvis i Frederiksberg svømmehal (http://www.naturister.dk/frederiksberg/naturist-svoemning/), hvor der hver søndag i vinterhalvåret er mulighed for at hoppe i vandet, køre en tur på vandrutchebanen og gå i sauna uden badetøj. Her er der intet seksuelt og ingen behøver at ‘trække maven ind’ for at leve op til nogle fjollede idealer.

 8. Helt enig, Nina!
  For 4-5 år siden, da jeg var størst og havde det værst med min krop, gav jeg mig selv den udfordring at besøge en nøgenbade-strand, for at få det bedre med min egen krop. Det hjalp utroligt meget, og jeg har besøgt den lokale nudist strand mange gange efterfølgende. Min vægt er gået op og ned siden dengang, lige nu er den lidt for høj, men det skal nok gå væk igen. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s