Martin Dinesen

  

Min elskede barndomsveninde Astrid Rod Dinesen var på besøg i påsken.

Hun er bomben. Længere er den ikke. Hun er en “no bullshit kinda gal”. 

Jeg er vild med det!

Vi snakkede om tusind ting.

Vi snakkede også om det at have en blog, at være på instagram og facebook.

Nogle af de ting folk skriver til mig er indirekte svinere. 

Det kan f.eks. være:

Kan man godt være personlig træner og have så høj fedtprocent?

Eller:

Hvordan kan du være personlig træner og ikke tælle kalorier? Ved du slet ikke noget om kost? 

 1. Jeg er et menneske. 
 2. Jeg har lavet den her blog for at skabe et mere nuanceret forhold til mad, træning og sundhed. Det er udfra min viden, erfaring og livets hårde slag.
 3. Hvis du ikke kan lide mig, det jeg laver eller mit budskab, så tryk unfollow. Please! 

Alt det snakkede jeg med Astrid om, fordi det godt kan være hårdt at få lort i hovedet, ofte.

Der er også rigtig mange søde mennesker, som jeg også sætter utrolig meget pris på.

Det andet stjæler dog lidt for meget energi.

Tilbage til Astrid. 

Vi er vokset op 2 huse fra hinanden, og  i påsken snakkede vi om vores skøre forældre. 

Hendes far hedder Martin Dinesen. 

Da Astrid var barn lærte han hende én ting, som hun brugte når folk hatede, drillede, svinede eller hvad de nu gjorde.

Er i klar?!

Martins råd til alle dem er:

Giv dem fingeren!

Man kan gøre sit bedste. Det er vigtigt at gøre sit bedste. 

For nogle mennesker er det bare ikke godt nok. Aldrig godt nok.

Og så er det rigtig rigtig fint at give dem der største finger der findes.

I’m all about love. But sometimes love is a finger in their face.

Bare så i ved det. Det er mine sider, både her, på instagram og på facebook. De er skabt til at skabe glæde. Hvis du fylder mine sider med lort bliver dine rådne kommentarer slettet. Jeg gider det ikke mere.

Du får fingeren!

Så dagens råd er at give folk fingeren. Nogle gange er det det eneste de kan forstå.

Tak Martin Dinesen. 

Kys

Advertisements

11 thoughts on “Martin Dinesen

 1. Ja enten fingeren eller en mur af ligegyldighed begge dele er godt. Det er jo netop vigtigt i dag hvor der er så meget fokus på kroppen og hvordan unge piger og drenge får en forskruet forhold til kropsidealer. Så bliv endelig ved at udfordre og stille spørgsmålstegn !

 2. Hørt hørt!!

  Sikke fjollede beskeder at skrive til dig. Giv dem en mickey mouse stemme, og lad det skabe ecco til de fader ud. Og så er det et overstået kapitel med sådan noget vås.
  Dejlig veninde

 3. Kære Nina.

  I forhold til netop de to kommentarer, som du har givet som eksempler, så vidner de jo om SÅ meget uvidenhed! Hvis man tror, at man skal tælle kalorier som personlig træner og samtidig lære sine klienter at opgøre alt deres madindtag i kalorier, så har man jo ikke rigtig fattet budskabet? (er med på, at folk som skal tabe sig 100 kg måske skal skæve lidt til antal kalorier, men ellers tror jeg på sund fornuft).
  I forhold til den anden kommentar så oplever jeg ikke, at du en “så høj fedtprocent” (som vedkommende skriver).. Vigtigst af alt oplever jeg dig som stærk og veluddannet –> det mener jeg i langt højere grad er relevant for din profession!
  Husk på, at når folk skriver sådanne ting, så afspejler det oftest ting i dem selv. (fx afspejler denne kommentar, at godt synes jeg selv kan være dømmende sommetider, men at jeg virkelig er fortaler for at folk skal passe sig selv og deres fordomme og dermed prøver at efterleve dette 🙂 ) Og samtidig også bare, at du jo ER et menneske og ikke den alvidende hårdhudet guru – det skal man da lige have in mind som læser altså!

  God søndag 🙂

  • Jeg er enig. Hvis man gerne vil have en personlig træner der tæller kalorier findes jo, så kan man vælge sådan en frem for en med min tilgang. Heldigvis er der en personlig træner til en hver smag. Angående min fedtprocent… Jeg har en helt normal fedt procent for en kvinde på min alder osv. desuden gider jeg ikke at bruge tid på at diskutere fedtprocent med folk… Jeg var ved at kradse af sidste sommer pga. sygdom, det sidste jeg gider at diskutere er min fedtprocent! Og ja. Det er noget i folk selv. Jeg havde bare brug for at sige stop. Tak for dine ord og god søndag!

 4. Jeg er helt med dig Nina 🙂 og der er da sikkert også en del piger (eller hvem det er) der skriver sådan noget for at gøre dig (og andre) kede af det, men jeg tror virkelig også at det vidner om at vi er en meget forvirret generation, der render rundt som høns uden hoved, prøver at være perfekte, og fejler hele tiden. Jeg tror vitterlig, at det nogle gange er et spørgsmål om; er det okay ikke at være perfekt? Jeg vejer omkring 80 kg, er ikke særlig høj, og den anden dag i mit træningscenter var der en ung pige (måske 17) der gav mig det vildeste elevatorblik, og det endte med hun kiggede mig i øjnene og smilte sådan lidt.. Pitty-agtigt smil. Men helt ærlig, jeg tror virkelig hun tænkte: Gud, sådan kan man også se ud? Når jeg kigger mig omkring ser jeg ikke ret mange som mig. Jeg ser smukke, slanke og veltrænede piger, som hader sig selv på fuld smadder. Nå, jeg ved ikke om det giver nogen mening overhovedet 😀

  • Jeg tror også bare at mange er forvirret… Og min pointe eller budskab er jo bare at man kan have sixpack, former eller gå lige op og ned. Det rager ikke mig. Heller ikke med mine klienter… Jeg interesserer mig for hvordan de har det, hvordan de kan blive stærkere og få det liv der passer til dem og turde gå efter deres drømme. Hvad enten det er ro i sindet, vægttab eller balance. Det er jo mega individuelt. Og alle har lige meget ret til at være! Hvis folk ikke kan lide den tilgang forstår jeg ikke hvorfor de bruger så meget tid på at følge mig og kommentere.

   • Det forstår jeg virkelig også godt Nina, men det er jo ikke ligefrem den tilgang der bliver “reklameret” med generelt.. At det handler om indre ro og glæde – jeg tror nemlig at det for mange handler om den sixpack. Og hvordan du får den. Det her med, at man skal elske sig selv, og at man skal være glad for den man er, det er jo først en tilgang der er kommet frem i lyset, efter for mange er “knækket” på ikke at være perfekt nok..

 5. Hej Nina, jeg vil bare sige DU er den mest inspirerende person og har den bedste sjoveste blog. Du er den eneste der har kunne få mig op i gear, da du hverken prædiker manisk sundhed og size 0 principper men en sund og sympatisk tilgang. Tak for det og at du gir så meget af dig selv, det er så befriende og meget inspirerende. God søndag. Kh Louise

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s