Top 10 – mit perfekte liv

 
Som i nok har lagt mærke til er mit liv ret perfekt. 

Specielt for tiden! 

Så her kommer top 10:

 1. Jeg skylder mig selv aka. skat (i maj næste år) 10.500kr. 
 2. Jeg arbejder for min eks fordi jeg er broke, hvilket inkluderer jeg må hente hans tøj der har været til rens.
 3. Jeg har for nylig haft skedesvamp.
 4. Jeg har for nylig haft tømmermænd. Ok, 2 dage i træk!
 5. Jeg er sygt fattig. Ikke på den der lækre “Carrie fra Sex and the City måde”, men nærmere “shit!!!! Jeg er bange for at kigge på kontoen men skal i netto. Fuck mit liv!”.
 6. Jeg har ikke noget lys i min lejlighed fordi jeg ikke fatter hvordan fuck man gør.
 7. Jeg har heller ingenting på væggene.
 8. Jeg er dagligt bange for en ny krise. Synes det sidste stykke tid har været lige spændende nok.
 9. Jeg bruger for mange penge på ost.
 10. Har prøvet at meditere for at skabe mere ro, men ender med at flække af grin. Who am I kidding? Det er fucking nederen at være 27, sygt meget på røven, hente sin eks tøj der har været til rens og have skedesvamp. Selv ikke meditation hjælper!

Tak til mine søde venner! De har sgu tit fået mig igennem dagen… 

Og jer der læser med! 

Kys 

Advertisements

9 thoughts on “Top 10 – mit perfekte liv

 1. Som en skadet soldat der fik PTSD i 1993. Det er ikke om man er på skyggesiden af livet men om man stadig kan skimte solen. Du kommer stærkt igen og finder den røde tråd. Keep fighting, keep smiling ❤

 2. Hvor er du bare skøn og befriende ærlig 🙂 er selv 29 og ny-single, hvilket kan være vildt deprimenerende. Hovedsageligt fordi andre er vildt bange for om jeg mon nogensinde får børn så? Når man blir single i min alder betyder det åbenbart at man dør alene! Og så er det altså bare rart at høre fra andre om deres uperfekte men trods alt dejlige liv 🙂 tak!;)

  • Ditto Camilla! Jeg er også lige blevet single som 27-årig – efter 9 års forhold. Jeg har sgu selv lidt en panik følelse indeni… 😀 haha.
   Men vi skal NOK klare den allesammen! Ting tager tid og jeg har accepteret, at jeg ikke længere skal forvente at der kommer “ro på” nogensinde i livet. Der sker altid ét eller andet, som ændrer ens hverdag eller tilværelse. Helt eller delvist.

 3. Fuck, du er så nice!!
  Jeg er selv lige flyttet, og jeg har præsteret at samle to Ikea tøjstativer på under en time (meget stolt power woman), så jeg er sikker på, du sagtens kan sætte lidt lamper op i din lejlighed selv! Der ligger en del tutorials på youtube.

 4. Man må aldrig gå ned på ost! Hold bare fast i det. 1, 2 og 5 er virkelig nederen – men det hele løser sig nok. Du har et halvt år, til at score et job, som ikke involverer din eks’ rensetøj og så går det nok med skatten. Selvom det der med at finde job kan være p… svært. Alting løser sig til sidst. Der er også skygge på den solskinsrige side indimellem:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s