Det er dig der bestemmer

  
Er du træt af at få ondt i maven når du kigger dig i spejlet? Undgår du at kigge i vinduer af frygt for at se på dig selv?

Så gør noget andet!

Når du er klar, så gør noget andet. Det kræver en bevidst beslutning. 

“Jeg vil noget andet for mig selv nu!”

Men hvad gør man så når tankerne dukker op? Når tankerne kontrollerer dig…
Tillad tankerne at være, men husk du bestemmer hvornår du vil tage dig af dem! Det betyder at hvis du er inde i det jeg kalder “selvhadsboblen”… Du ved der hvor du kun kan fortælle dig selv alt det der er i vejen med dig, så udskyd. 

Sig “Hej tanker, det er fint i er her, men lige nu har jeg travlt. Jeg vil rigtig gerne se på det, men lige nu er et dårligt tidspunkt.” Og gør så noget andet. Ring til din bedstemor. Gå en tur. Flyt fokus.

Så imorgen (når du er ude af selvhadsboblen) så har du 15 min. til at overveje at du synes dine lår ser store ud. Sæt uret til 15 min. og brug så alt din energi på at overveje du synes dine lår er for store. 

Som oftest, ender man med at flække af grin… Når man ikke er i selvhadsboblen kan man se lidt mere objektivt på situationen, og måske se at det ikke betyder så meget som det gjorde dagen før!

Så tag en beslutning. Vælg hvornår du vil tage dig af dine tanker. Du bestemmer! Og husk det er bare tanker… Ikke nødvendigvis virkeligheden.

God weekend venner. 

Advertisements

2 thoughts on “Det er dig der bestemmer

  1. Så en BBC dokumentar sent i går aftes om Borrelia. Den kan ses via DR ‘s hjemmeside. Meget lig de forhold vi oplever i DK. Heldigvis er der nu læger, der er ved at få øjnene op. Håber snart de får lavet noget ordentlig forskning. Og at alle os, der er ramt kan få et værdigt liv.

    Kh.
    Anne-Marie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s