Kyllingedeller

  
Igår var Matilde hjemme ved mig og spise og drikke vino! Det var skønt og dejligt.

Vi lavede en hel kylling i ovnen, og spiste lår og vinger.

Jeg synes brystkød er ret uinteressant, så istedet lavede jeg det om til de her lækre kyllingedeller. Så var de lidt sjovere!

Jeg brugte:

  • Resterne fra en kylling.
  • 2 æg
  • 3 spsk. havregryn 
  • Lidt mælk
  • 1 spsk. sennep
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Spinat 
  • 1 spsk. Fiber Husk
  • Chili 
  • Salt & peber
  • Feta (glemte det hvilket jeg virkelig fortryder ind i sjælen, så gør det)

Jeg blendede det plukkede kyllingekødet med æg, mælk, havregryn, husk og en masse frisk spinat. 

Hakkede resten og kom i.

Steg på panden og voila! Kedelig kyllingebryst er nu lækre deller.

God madlavning venner! 

Advertisements

One thought on “Kyllingedeller

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s