Kumbaya – der er noget at gøre!

keep-calm-and-kumbaya-bitches

For fanden. Stress mig her og stress mig der.

Livet er en uforudsigelig og til tider ret skræmmende størrelse. For de fleste af os sker der en eller flere former for krise igennem et helt liv. Kærestesorg, arbejdsløshed, en følelse af at være utilstrækkelig, død… you name it. Nogle gange er det der bare. Helt uden grund.

I en presset hverdag med studie, arbejde, indkøb, den rigtige madpakke, den rigtige træning… shit. No fucking wonder hvis man til tider kan føles sig lidt presset!

Mit liv på det sidste har i hvert fald været en noget blandet landhandel… Jeg var skide syg og sengeliggende, min mor er skide syg, jeg gik fra min eks kæreste og var hjemløs i 2 mdr. og nu pisse fattig (og lykkelig) med ny lejlighed. Det sidste år har været lidt heftigt. Lad os bare sige det…

Men hvad fuck gør man så udover at ligge i sengen og tude?

For det er fint at gøre nogle gange, men er det muligt at gøre noget aktivt for at afhjælpe stress? Noget som ikke er hård træning eller ligge død i sengen som en fisk?

Det spurgte jeg Thomas fra hoernelloglacour.dk om. Thomas arbejder med smerte reducerende træning og hvordan fanden det nu lige er man træner i en skadet krop. For der er nemlig altid noget at gøre!

Tjek lige den her video. Thomas er bomben, og du skal vide at der er noget du kan gøre ved stress. Der er altid en mulighed for at træne, også når du er stresset. Det vigtigste er at du tilpasser din krop til der hvor du er!

Deusden kan jeg fortælle at jeg starter på deres 8 ugers kursus. Jeg glæder mig sindssygt meget til at blive klogere på kroppen, nervesystemet og hvordan man kan træne selv når kroppen ikke er allermest optimal.

Tjek det her:

Færre smerter - Bedre træningpå 8 uger

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s