#tinderslut

  
Ja jeg er på tinder. Og har været der et par dage.

Det er et sindssygt koncept. 

Du sidder og bruger 2 sek. af gangen  på et billede af en person du ikke kender, og skal beslutte om den her person er en du gider overhovedet at snakke med… Det er skørt! Specielt hvis har lidt (læs:meget) beslutning-tagnings-angst.

 Men altså. Ja jeg er der. 

For det er sjovt. 

Top 3 hvorfor Tinder er bomben:

  1. Man kan møde folk man ellers aldrig ville møde
  2. Der er mænd OG kvinder. Så man behøver beslutte om man er straight eller gay. Bomben!
  3. Det er pisse sjovt at grine af med sine venner (sorry)!

Top 3 nederen ting ved Tinder

  1. Folk synes ikke altid jeg er sjov når de spørger hvad jeg søger og jeg svarer en at jeg helst vil være gravid på første date. Eller når de spørger om jeg har haft en god dag og jeg siger ja fordi jeg ikke hiv men KUN klamydia. Eller når de spørger hvad jeg søger og jeg siger en at flashe mit nyligt blegede røvhul. Det er åbenbart meget seriøst det der tinder! Jeg synes selv jeg er pissesjov.
  2. Man kan have god skrive energi og forfærdelig i virkeligheden og ende med at skulle på date og gå efter 35 akavet min. med undskyldningen om “jeg har glemt at gøre rent”. Ja. Det skete. 
  3. Det bliver lidt trivielt. Folk er de samme. Hvad laver du? Hvad søger du? Jeg ved sgu da ikke en skid… Jeg ved da ikke hvad jeg søger. Et knald? Ja nogle gange. Mit livs kærlighed… Ja hvis han eller hun lige faldt ned i armene på mig. Jeg vil hellere spørges hvor meget jeg snatcher eller hvor mange shots jeg kan drikke. 

Og guys. Tag noget tøj på! Tinder er værre en instagram lige efter en bikini-konkurrence.

Tinder din gamle luder…

Advertisements

One thought on “#tinderslut

  1. Det er seriøst det sjoveste og uden sammenligning det mest underholdende jeg har læst på din blog ever , ha ha ha Ha’ en dejlig søndag smukke skøre Nina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s