#ninafrahorsens

  
Jeg træner det jeg kan! 

Som i nok har lagt mærke til er jeg ikke den der kommer med vilde PR. 😁 Til gengæld træner jeg det jeg kan. F.eks. efter det anfald jeg fik i sidste uge har skulle starte “forfra”. 

Det betyder at jeg må starte med lavere vægt, færre tid og reps. Og sove 12 timer om natten plus det løse. 

Men hvis man gør hvad man kan hver dag… Ja så kan man ikke forlange mere. Dit bedste hver dag er langt bedre end hvis du giver op.

På et tidspunkt forbandede jeg det langt væk at jeg var ikke var sådan en der kunne opleve vilde fremgang og blive mega stærk. I ved nogle af de seje og stærke piger her på insta (som jeg stadig beundrer max.!). 

Jeg havde en eller anden idé om at jeg skulle være speciel (hej kæmpe ego!), at jeg skulle komme igennem min sygdom og være pisse stærk og have den vildeste krop og være mega meget ovenpå. 

Indtil jeg kom i tanke om at jeg jo for fanden bare er #ninafrahorsens.

 Når man er mig så tror jeg man er super gennemsnitlig. Jeg har ikke den vildeste krop. Jeg er heller ikke den stærkeste. Jeg spiser gennemsnitlig sundt. Jeg ser gennemsnitlig ud. Jeg er gennemsnitsstærk. 

Jeg måtte simpelthen tage en snak med mit eget ego om at være “oh so fucking speciel”.

Det har ikke noget med janteloven at gøre… Det handler om at være som er man. Også selvom man er den vildeste average Joe! 

Så idag slår jeg et slag for at du ikke behøver være speciel. 

Du er måske bare ligesom alle os andre. Pisse sød og sej og sikkert også uinteressant på mange områder. Stærk og svag. Selvsikker og usikker. Alt sammen på en gang. 

Man kan sagtens være glad og samtidig være mega gennemsnitlig. Det er så fint.

 Hilsen Nina fra Horsens ✌️

Advertisements

3 thoughts on “#ninafrahorsens

 1. Måske gør netop den erkendelse, at du er speciel. Intet ondt om alle #fitspo-profilerne på Instagram, men de ligner sgu alle hinanden, og de virker så underligt ens og intetsigende. Du skiller dig i allerhøjeste grad ud.

  • Hvad Karoline siger!!
   Det er efterhånden længe siden, at jeg unfollow’ede de profiler, hvor samlebånds-meal-prep bestående af broccoli og kylling, tests af quest bars (kommer proteinbarer nogensinde til at smage godt?!?), og progression-billeder taget ind i et spejl alkompagneret af en lidet flatterende trutmund, dominerede billedet.
   Og ja, nu sætter jeg det også på spidsen, men overdrivelse fremmer som bekendt forståelsen. Jeg synes, at det kedeligt, og så synes jeg, at det er en fysisk manifestation af den måde hvorpå vi har opbygget samfundet – konkurrencestaten, hvor alting altid skal være højere, vildere, stærkere…. Give me a break! Hvad blev der af at træne for nydelsens skyld? Jeg løber ture i naturen, fordi det giver mig ro bare at være i naturen og at have en god følelse i kroppen efter en løbetur. Og fordi jeg godt kan lide følelsen af nemt at kunne tage trapperne op til fjerde sal uden at blive forpustet. Eller hvad det måtte være. Og jeg dyrker yoga, fordi det grounder, gør mig stærk, og ikke mindst glad!
   Nina, jeg synes netop også, at du ER speciel – fordi du tør at stå ved din måde at være sund på! Fordi du gør det, der fungerer for dig. Ikke hvad udefrakommende kassetænkning dikterer. Dét er sejt – og ekstraordinært.
   Samtidig forstår jeg godt dit budskab omkring det gennemsnitlige. Det er jo, hvad langt de fleste af os er. Og det er skønt. Heldigvis.
   Hav en skøn weekend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s